Startpagina » 2013 » oktober » 27 » Army of RefleX verwelkomt de PlayStation 4
19:56:24
Army of RefleX verwelkomt de PlayStation 4
De PlayStation 4 staat te trappelen om de wereld te veroveren. Een nieuwe generatie, een nieuw platform, een nieuwe beleving. En natuurlijk kan Army of RefleX niet achterblijven bij deze verandering. De afgelopen zes jaar bevatten duizenden mooie herinneringen die we te danken hebben aan de PlayStation 3 en de vele games die daarop zijn gespeeld. Maar we krijgen er een broertje bij! Een krachtig broertje die de naam 'PlayStation 4' draagt. Allereerst willen we door middel van een video de PlayStation 3 bedanken voor zes geweldige gamejaren en willen we de PlayStation 4 een warm welkom heten binnen onze AoRX-familie. Niet janken nu, we blijven gewoon actief op de PlayStation 3. Daarnaast willen we ook nog enkele veranderingen verduidelijken die betrekking hebben op Army of RefleX, de PlayStation 3 en de PlayStation 4.

Doordat we de PlayStation 4 toevoegen aan onze AoRX-familie zullen er twee platformen zijn waarop Army of RefleX actief is. We verwachten namelijk niet dat iedereen (direct) een PlayStation 4 koopt en blijven dus gewoon actief op de PlayStation 3. Wees dus gerust. Als je (nog) geen PlayStation 4 koopt, kan je je clantag blijven dragen op je PlayStation 3-games.

Logischerwijs zal Call of Duty: Ghosts dit najaar de primaire clangame van AoRX worden. Het vernieuwde Call of Duty: Elite zorgt ervoor dat clans op meerdere platformen kunnen bestaan. Dus of je Ghosts nou op de PS3 of de PS4 speelt, geen probleem. Alles wat je aan Clan XP verdient in de multiplayer van de nieuwe Call of Duty draagt bij aan dezelfde clan. Hoe dit is geregeld bij andere games, bijvoorbeeld de Platoons voor Battlefield en de Crews voor games van Rockstar Games, is nog niet bekend.

Al met al verandert er dus niet zo veel. Er komt alleen een nieuw platform bij waarop jij je AoRX-belevingen kan delen met andere clanleden.

Dan nu nog dat videootje. De PlayStation 4 is overigens vanaf 29 november te koop in Nederland. Alsof je dat nog niet wist...

Categorie: Army of RefleX | Aantal keer bekeken: 427 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 1
1 Slayer__NL__9028  
0
Kipppenvelmomentje etc.

Name *:
Email *:
Code *: