Startpagina » 2013 » augustus » 21 » Blowen in Grand Theft Auto V
16:45:34
Blowen in Grand Theft Auto V
Zelf even lekker blowen. In vorige GTA-delen was het nog niet mogelijk, maar de ESRB (Entertainment Software Ratings Board) heeft laten weten dat je wiet kunt roken in Grand Theft Auto V. Naast het roken van een joint kun je ook weer langs de prostituees gaan aldus de ESRB. Volgens de organisatie zitten er geen naaktscènes in het spel als je langs de prostituees gaat, maar wel bij een andere missie. 

"Er is geen naakt op het scherm als de speler gebruik maakt van de prostituees, al is er later wel een naaktscène tijdens een lapdance in een club. Het mannelijk geslacht zal te zien zijn op een 'niet seksuele manier' tijdens een missie waarin leden van een cult betrokken zullen zijn."

Over het gebruik van wiet zegt de ESRB dat spelers in de game een joint kunnen draaien en gebruiken. Ook is het gebruik van cocaïne aanwezig. Het is echter nog niet duidelijk of je dit als speler zelf kunt gebruiken, of dat het in een scène van GTA V voorkomt.

Grand Theft Auto V komt 17 september uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Versies voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 zijn nog niet bevestigd.
Categorie: Grand Theft Auto V | Aantal keer bekeken: 401 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: