Startpagina » 2013 » oktober » 25 » Details eerste firmware PlayStation 4 vrijgegeven
18:19:53
Details eerste firmware PlayStation 4 vrijgegeven
Sony heeft zojuist enkele details vrijgegeven over de eerste firmware-update voor de PlayStation 4. Zodra je je PS4 met het internet verbindt, zal je een update moeten uitvoeren die enkele functies toevoegt aan je nieuwe console. Update 1.50 zal 300MB groot zijn en hier vind je de belangrijkste toevoegingen.

- De toevoeging van PS4 Link. Gamers kunnen nu via Remote Play ook PlayStation 4-titels op de de PlayStation Vita spelen. In de komende maand komt er een software-update voor de Vita, zodat deze werkt met PS4 Link.

- Second Screen: Gebruikers kunnen de PS4 Link applicatie gebruiken om andere apparaten te gebruiken als tweede scherm. Spelers moeten hier wel de PlayStation App voor downloaden. Deze zal vanaf de launch beschikbaar zijn voor iOS- en Android-apparaten.

- De update voegt ook het opnemen van video's en het maken van screenshots toe. Deze kun je dan moeiteloos uploaden en delen via de Share-knop op de Dualshock 4-controller. Deel je beste beelden met je vrienden op Facebook of je volgers op Twitter.

- Speel terwijl je downloadt. Sommige titels ondersteunen dit principe niet, welke titels dit zijn is nog niet duidelijk, maar je kunt alvast beginnen met spelen als de PlayStation 4 een gedeelte van de game heeft gedownload.

- Meerdere spelers kunnen tegelijkertijd op één PlayStation 4. Tot vier spelers kunnen hun eigen savefiles gebruiken en ook hun eigen Trophies verdienen.

- PlayStation Party Chat. Tot acht spelers kunnen plaatsnemen in één party. Dit hadden we afgelopen week al bevestigd.
Categorie: PlayStation 4 | Aantal keer bekeken: 341 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: