Startpagina » 2013 » augustus » 21 » GC: Nederlandse videodienst Ximon beschikbaar op PS4
16:15:54
GC: Nederlandse videodienst Ximon beschikbaar op PS4
Sony Computer Entertainment Benelux heeft vandaag aangekondigd dat Ximon, de eerste Nederlandstalige video-on-demand dienst, ook beschikbaar zal zijn voor PlayStation 4-gebruikers.

Met de Ximon-applicatie kunnen PS4-gebruikers meer dan 3500 films en series 'on demand' kijken. De applicatie vraagt hier wel een kleine vergoeding voor, die in de vorm komt van een  pay per view of in de vorm van een abonnement. 

Joost Snel, marketing manager platform & service bij Sony Computer Entertainment Benelux is blij met het aanbod voor de nieuwe console van Sony.

"We zijn verheugd om Ximon toe te kunnen voegen aan het entertainmentaanbod van de PlayStation 4. Ximon biedt een enorme catalogus aan films en series die met name onze doelgroep zullen aanspreken. We zien de uitbreiding met Ximon ook als een belangrijke stap richting onze gamers en families waarvoor de PlayStation door de toevoeging van deze on demand service extra waarde krijgt."

Een abonnement op de Nederlandstalige filmdienst gaat 9,50 euro per maand kosten en biedt onbeperkt toegang tot de 3500 films en series. De service is nu al beschikbaar op de PlayStation 3 en zal bij het uitkomen van Sony's nieuwe console op 29 november ook op de PlayStation 4 verschijnen. Of je blijft gewoon illegaal downloaden natuurlijk.
Categorie: PlayStation 4 | Aantal keer bekeken: 325 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: