Startpagina » 2013 » augustus » 22 » GC: Upgrade je PS3-games naar PS4-games voor tien euro
21:27:13
GC: Upgrade je PS3-games naar PS4-games voor tien euro
Nu de releasedatum van de PlayStation 4 bekend is, komt er ook een irritant probleem opzetten. De releasedatum is 29 november. Echter zal het overgrote deel van de najaarsgames al eerder op de PlayStation 3 beschikbaar zijn. Dit betekent dat je bijvoorbeeld meer dan drie weken langer moet wachten als je Call of Duty: Ghosts op de PS4 wil spelen. Sony heeft hier een mooie oplossing voor gevonden.

Wanneer je een retailversie (een game in de winkel) van een PlayStation 3-game koopt, dan kan je de game upgraden naar een digitale PS4-versie. Voor een bepaald bedrag krijg je de digitale versie van de game op je PS4. Je zal deze dus online kunnen downloaden via de PlayStation Store.  Inmiddels is bekend dat Call of Duty: Ghosts deze mogelijkheid beschikbaar zal stellen voor €10,-. Of dit ook werkt wanneer je Ghosts digitaal op de PS3 koopt, is nog niet bekend.

Naast Ghosts zal deze upgrade ook voor Battlefield 4 en Watch Dogs gelden. Grote ontwikkelaars/uitgevers als Warner Bros., Activision, Ubisoft en Electronic Arts hebben al aangegeven mee te werken aan dit handige programma.
Categorie: PlayStation 4 | Aantal keer bekeken: 350 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: