Startpagina » 2013 » augustus » 16 » Grand Theft Auto V - Multiplayer Reveal
00:35:47
Grand Theft Auto V - Multiplayer Reveal
Nog een maandje en dan is het eindelijk GTA V-tijd! Rockstar Games heeft vandaag de multiplayer van de game laten zien en fuck wat is dit lekker. Op 1 oktober zal de multiplayer gratis beschikbaar zijn voor GTA V-kopers. Dit heeft ermee te maken dat de stand alone multiplayer waarschijnlijk later ook op de next gen-consoles kan worden gedownload zonder de hele game opnieuw te kopen. Een goede zet van Rockstar dus. In de volgende video wordt de multiplayer nader toegelicht.

Volgens Rockstar zal GTA Online beginnen met dezelfde gameplay features, geografie en features van GTA V, maar zal deze steeds meer uitbreiden met content van Rockstar en de Grand Theft Auto Online community.

In de trailer was bijvoorbeeld te zien hoe je door middel van een content creator zelf races en deathmatches kunt maken. Het maken van een race doe je door verschillende checkpoints op een map te plaatsten en het maken van een deatchmatch door bijvoorbeeld zelf te kiezen welke wapens je gebruikt en waar je deze plaatst in de map. Deze content kun je delen met de rest van de community.

Grand Theft Auto Online is een online wereld voor 16 spelers, waar je de mogelijkheid hebt om de wereld te verkennen, missies te doen of traditionele gamemodi te spelen. Maar er is veel meer mogelijk. In GTA Online kun je bijvoorbeeld samenwerken met je vrienden om banken te beroven. In de trailer lijken de missies op de multiplayer missies die in GTA IV zaten, zoals Hangman's NOOSE.

Met de missies en gamemodi verdienen spelers geld, wat ze kunnen besteden. Je kunt je uiterlijk veranderen, je vaardigheden verbeteren, auto's kopen en huizen aanschaffen. In die huizen kun je vrienden uitnodigen of genieten van een mooi uitzicht over de stad. Ook zegt Rockstar dat je door missies kunt stijgen in je criminele rank, waardoor je nieuwe content vrijspeelt.

Categorie: Grand Theft Auto V | Aantal keer bekeken: 396 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: