Startpagina » 2013 » oktober » 25 » Gratis geld GTA Online uitgesteld
18:03:34
Gratis geld GTA Online uitgesteld
Ongeveer twee weken geleden kon Rockstar Games ons melden dat we twee keer een kwart miljoen in-game cash zouden krijgen voor GTA Online. Een goedmakertje voor alle problemen die zich de eerste dagen hebben voorgedaan op de multiplayer van GTA V. Het eerste pakket zouden we oorspronkelijk vorige week krijgen en het tweede pakket aan het eind van de maand. Nu het einde van oktober in zicht is en er nog steeds niks op de rekeningen is gestort, komt Rockstar Games met een nieuw statement. We krijgen voorlopig lekker nog helemaal niks!

Men wil eerst alle problemen uit de multiplayer krijgen en vervolgens pas het geld geven. Deze problemen zouden moeten worden verholpen door middel van een patch die ergens volgende week wordt vrijgegeven. Daarna krijg je je geld pas.

Er is ook goed nieuws. Zo heeft Rockstar aangegeven dat begin november The Beach Bum Pack wordt vrijgegeven voor Online. Door deze te downloaden krijg je de beschikking over enkele nieuwe voertuigen, wapens, tatoeages en kapsels . Daarnaast zal het pakket nieuwe Jobs, Gang Attacks, races, parachutesprongen, Deathmatches, Last Team Standigs en Survivals met zich meebrengen.

En dan nog de Content Creator die ergens in dit najaar moet verschijnen. Ook hier is Rockstar Games nog mee bezig, zodat je binnen enkele weken je eigen races en Deathmatches in elkaar kan knutselen. Zowel de Beach Bum Pack als de Content Creator zullen gratis zijn.
Categorie: Grand Theft Auto V | Aantal keer bekeken: 389 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: