Startpagina » 2013 » augustus » 9 » Multiplayerteaser CoD: Ghosts teaset Utrecht Centraal als locatie
17:24:53
Multiplayerteaser CoD: Ghosts teaset Utrecht Centraal als locatie
Activision heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor Call of Duty: Ghosts die de multiplayer reveal van de game teaset. De trailer toont een aantal locaties met bijhorende coördinaten en een datum. Opvallend genoeg staan de coördinaten 52.087774 5.106394 in deze teaser met de datum 5 oktober. Wanneer je deze coördinaten natrekt, kom je uit op Utrecht Centraal. 

Wat de teaser precies inhoudt is nog niet bekend. Wel is de eerstgenoemde datum 14 augustus waarvan de coördinaten naar een metrostation in Los Angeles verwijzen. Dit is komende week de dag waarop de officiële reveal van de multiplayer van Ghosts plaatsvindt. Misschien een multiplayermap die op Utrecht Centraal is gelokaliseerd? Eindelijk al die gare kiosks en de AH to go aan flarden schieten? We komen er waarschijnlijk op 5 oktober achter.

Overigens vindt op 5 en 6 oktober ook Firstlook in de Jaarbeurs van Utrecht plaats. De grootste gamebeurs van de Benelux. Wellicht dat de teaser daar me te maken heeft.

Categorie: Call of Duty: Ghosts | Aantal keer bekeken: 348 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 1
1 SLAYER__NL__  
0
Ik denk dat CoD teast naar de locaties waar de game speelbaar zal zijn. CoD: Ghosts zal immers peelbaar zijn bij het Firstlook event. Ik denk dat het meer daarmee te maken heeft, dan een ludieke actie van de NS en Veolia om hun populariteit te verhogen onder jongeren

Name *:
Email *:
Code *: