Startpagina » 2013 » september » 26 » Rockstar werkt aan meer servers voor GTA Online
18:19:58
Rockstar werkt aan meer servers voor GTA Online
Dat Grand Theft Auto V veel verkoopt en record na record breekt, weten we ondertussen wel, maar dat de game zo populair ging worden had Rockstar blijkbaar niet verwacht. Het is namelijk bezig om meer servers toe te voegen aan het bij GTA V horende Grand Theft Auto Online, zodat iedereen zonder problemen online kan spelen.

Ondanks de vele moeite die Rockstar in Grand Theft Auto Online stopt om het goed te krijgen, verwacht het bedrijf nog wel een probleempje hier en daar. De gigantisch hoge vraag naar de nieuwe Grand Theft Auto heeft bijvoorbeeld ook voor de problemen bij de iFruit-app en de Social Club gezorgd. Rockstar was simpelweg niet voorbereid op de enorme vraag en biedt daarom haar excuses aan en zal haar best doen de problemen te verhelpen.

Rockstar verklaart dat het gewoon onmogelijk is om alles in één keer goed te hebben in zo'n gigantische open wereld. Glitches, bugs en andere dingen die opnieuw uitgebalanceerd moeten worden, horen er simpelweg bij. Ook bij Grand Theft Auto Online zullen deze problemen voorkomen en uiteindelijk verholpen worden.

Tenslotte vraagt Rockstar aan de gamers om zo snel en zoveel mogelijk feedback te geven over fouten in het spel, zodat het team, dat er continu mee bezig is de problemen op te lossen, ook deze problemen kan verhelpen. Waar GTA V inmiddels al in de winkels ligt, is het de bedoeling dat Grand Theft Auto Onine vanaf 1 oktober te downloaden is.

Inmiddels is bekend geworden dat Rockstar Games steeds nieuwe content zal toevoegen aan de multiplayer. Denk hierbij aan nieuwe missies en nieuwe functies. Zelf kan je ook nieuwe content toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van je eigen races.
Categorie: Grand Theft Auto V | Aantal keer bekeken: 497 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: