Startpagina » 2013 » oktober » 16 » Watch_Dogs en The Crew uitgesteld
04:11:54
Watch_Dogs en The Crew uitgesteld
Yes, we gaan even een potje janken met z'n allen. Watch_Dogs gaat de release van de PlayStation 4 niet meemaken. De game stond gepland voor een gelijktijdige release met de nieuwe console van Sony, maar Ubisoft is tot de conclusie gekomen dat ze toch nog meer tijd nodig hebben om de game 'next-genwaardig' te maken. En alsof dat nog niet genoeg reden is voor drie dagen van internationale rouw heeft de uitgever ook nog bekend gemaakt dat de vroege 2014-release van The Crew tevens niet zal worden gehaald.

De release van Watch_Dogs zal tussen 1 april en 30 juni zijn terwijl The Crew tussen 1 juli en 30 september zal verschijnen. De reden voor het uitstel ligt met name bij het fine-tunen van beide games. Ubisoft wil de game namelijk niet laten lijden onder de tijdsdruk wat ten koste gaat van de kwaliteit. Een vrij logische reden, maar jammer blijft het toch. Hieronder het Ubisoft-statement over de vertraging van Watch_Dogs.

"Vanaf het prille begin is onze ambitie om met Watch_Dogs iets neer te zetten wat de belichaming is van next-gen gaming. Met dit in ons achterhoofd hebben we de moeilijke beslissing genomen om de release van Watch_Dogs uit te stellen tot het voorjaar van 2014.

We zijn ons ervan bewust dat velen van jullie zich afvragen "waarom nu”? We hebben zelf heel goed nagedacht over of we de game moesten uitstellen. We hebben ons vanaf het begin voorgenomen geen concessies te doen op de kwaliteit van de game. Naarmate we dichter bij de release kwamen, werd het ons duidelijk dat we meer tijd nodig hebben om de game te fine-tunen en polishen. Dit zodat we een echte memorabele en uitzonderlijke ervaring kunnen bieden.

We willen bij deze ook van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken. We waarderen de manier waarop jullie op de game reageren tijdens events, persconferenties en online. Jullie passie is hetgeen ons drijft.

We kunnen niet wachten jullie in het voorjaar in Chicago te zien. We zijn er zeker van dat jullie de game net zo tof vinden als wij.”
Categorie: WATCH_DOGS | Aantal keer bekeken: 403 | Geplaatst door: Edbn | Score: 0.0/0
Aantal reacties: 0
Name *:
Email *:
Code *: